Pressi
Yhteydenotot INFO@KONTULAELECTRONIC.com

Kontula Electronic järjestetään kolmatta kertaa huhtikuun kolmantena viikonloppuna 20.-22.4.2018.

 

Suomen kauneimman ostarin betonisen hurmaava miljöö tarjoaa puitteet elektronisen musiikin, esitystaiteen ja monipuolisen ruokakulttuurin kaupunkifestivaalille. 

 

Kontula Electronic on taiteellisesti tinkimätön ja alueelle omistautunut elektroniseen musiikkiin keskittyvä festivaali. 

 

Kontulan Ostoskeskus on rakennettu 1967 ja ensimmäiset festivaalit pidettiin vuonna 2016.  Festivaalit jakautuvat ostarilla useisiin pieniin tapahtumiin ja iltoihin, joista suurimpaan osaan on vapaa pääsy. Kokeellista elektronista musiikkia kuullaan Kontulan ostarin useissa pienissä baareissa, mutta myös uimahallissa, metrossa ja kirkossa. 

 

Vuonna 2018 Kontula Electronic -festivaaleilla esiintyy elektronisen musiikin suunnannäyttäjä ja kokeilija Mira Calix, New Yorkin undergroundin puhdasoppinen eksperimentalisti Lary7 sekä Portugalin uuden saundin Principe Discosin prinssi DJ Firmeza.

Festivaaleilla kuullaan kymmenittäin kotimaisia live-akteja, eri genrejen DJ:itä.  Lisätietoa artistikattauksesta löydät artisti-galleriasta, joka täydentyy koko ajan.  

Musiikin lisäksi festivaaleilla tarjotaan elokuvanäytöksiä, teatterityöpajoja, modulaarityöpajoja sekä monipuolista ruokaa Kontulan ostarin kiitellyissä ravintoloissa.

 

Festivaali palkittiin työstään 2017 kunniamaininnalla Helsingin Kulttuuritekopalkinnon julkistamisen yhteydessä ja sai Suomen Estetiikan Seuran Vuoden Esteettinen Teko 2017-palkinnon.